Facelift

Tlf.: 22 36 25 46

Facelift i Nivå i Nordsjælland

Ansigtsløft på en naturlig måde med A.L.T. og FIRMing Qi


Skønhed findes i bindevævet.


​Disse behandlinger udføres med en blid og behagelig bindevævsmassage, der virker dybt og effektivt, med det formål at give en levende, smuk og sund udstråling i ansigtet.


Følelsesmæssigt giver behandlingen en lethed og ved stimulation af nervesystemet, sænkes klientens stress niveau.


FIRMing Qi er en skønheds- og forkælelsesbehandling. 

Fascia Instant Release Massage


Her får du en blid bindevævsmassage i ansigtet for at løsne spændinger og øge elasticiteten i musklerne. Dette følges op med arbejde på decolleté, brystkassen og maven for at bedre kropsholdningen, åbne brystet og give kroppen længde, som optimerer ansigtsløft.


Hertil bruges produkter fra bæredygtige danske mærker, som AUM, SARD og Rudolph Care. Produkterne tilpasses individuelt. 


FIRMing Qi behandlingen varer 80 minutter og koster 980,- kr.A.L.T. (AnsigtsLøftningsTeknik) er en serie over seks sessioner, hvor du systematisk får løsnet spændinger alle ansigtets, nakkens og halsens 97 muskler med den blide bindevævsmassage.


De afspændte muskler genvinder elasticitet og vitalitet, så rynker bliver udglattet og ansigtet får et løft.


Behandlingen kan også have gavnlig virkning ved kæbespændinger, hovedpine, hals- og nakkeproblemer.


Krop, tanke og følelser hænger sammen. Musklerne i vores ansigt viser vores følelsesudtryk inden vi selv når at registrere det. Behandlingen kan derfor også bruges til psykisk velvære ved at afspændingen løsner for gamle ophobede følelser.A.L.T. behandlingen varer 75 min pr. session og koster 850,- kr.

 


Vores FIRMing Qi skønhedsbehandling er nomineret til Danish Beauty Award 2020.Marie Juel og Katrine Wennerwald, indehavere af Akademi for Bindevævsterapi, har udviklet en signatur behandling, der skaber en naturlig ansigts og krops opstramning, der samtidig har fokus på klientens livs energi = Qi


FIRMAINFORMATION


LivingPosture

CVR: 25152573

ADRESSEINFORMATION


Nivågård

Gammel Strandvej 22c, 1.tv

2990 Nivå

Find vej via Googe Maps


KONTAKTFORMATION


Telefon: 22 36 25 46

katrine@livingposture.dk